Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediye Meclisi Eylül ayı birleşiminden sonra değerlendirmede bulundu.

        Belediye Başkanı Nihat Can, görüşülen gündem maddeleri sonrası oturumu kapatmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Başkan Can, “Yine geçen hafta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı hep birlikte kutladık. Bu vesileyle başta Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşını ve bunların izindeki tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Temmuz ayında yeni kabinede görev alan tüm bakanlarımıza görevlerinde başarılar diliyor, bu yeni ve güçlü kadroyla şahlanışta olan ülkemizin çok daha güzel başarılara imza atacağına inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

        “Bilecik için, ülkemiz için ve nice görevler için başarılar diliyorum”

        Başkan Can, değerlendirmesinin devamında, yeni kabinede görev alan bakan ve milletvekillerine görevlerinde başarılar dileyerek, “Bu vesileyle bu toprakların evladı olan ve şimdiye kadar ilimizi en iyi şekilde temsil eden ve edecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez’e görevlerinde başarılar diliyorum. Yine aynı zamanda AK Parti Bilecik eski Milletvekilimiz Halil Eldemir’e Sağlık Bakanı Yardımcılığı görevinde başarılar diliyoruz. Yine geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı’yı canı gönülden tebrik ediyor, hep birlikte Bilecik için, ülkemiz için ve nice görevler için başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

        “Ülkemizi yıpratmak isteyenlere en güzel cevabı verdik”

        Başkan Can, son olarak ülkeyi yıpratmak isteyenlere en güzel cevabı verdiklerine değinerek, “Belediyemiz koordinasyonunda ilimizde esnaf ve oda başkanlarımızla birlikte 6 Eylül Kurtuluş Şenlikleriyle birleştirerek kurtuluş etkinlikleri kapsamını da alarak düzenlemiş olduğumuz 6 Eylül Bilecik’in Kurtuluşu Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günleri’nde yer alan esnafımıza hayırlı ve bol bereketli kazançlar diliyorum. Dolar üzerinden ülkemizi yıpratmak isteyen güçlere de burada Türk yazısı kullanımına teşvik ederek en güzel cevabı verdiğimize inanıyoruz. Malumunuz olduğu üzere 79 Eylül tarihleri arasında Söğüt Şenlikleri’ni Anma programı var. Bu şenliğimizde siz meclis üyelerimizi ve tüm vatandaşlarımızı ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Yine yeni adli yıl ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun. Hukukun üstünlüğü ve tarafsızlığı ilkesiyle adaletin tesellisi için çalışan tüm yargı mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Ayrıca belediyemiz müdürlüklerinde değişiklikler oldu. Özel Kalem Müdürümüz Dürdane Erhun Yazı İşleri görevine getirildi. Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan ise, Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirildi” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa