Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’in şampiyon ekiperinden 1308 Osmaneli takımı sporcusu İpek Duru başarılarıyla kenti gururlandırdı.

        Çalışmalarını uluslararası çalıştırıcı Cumhur Babaoğlu nezaretinde sürdüren 1308 Osmaneli satranç takımı başarıya doymuyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü destekleri ile organize edilen 6. Uluslararası Altın Kayısı Açık Satranç Turnuvası sona erdi. Türkiye ile birlikte 11 ülkeden 555 sporcunun 5 kategoride yarıştığı 9 tur süren maraton sonunda 14 yaş altı kategorisinde İpek Duru birinci ile aynı puanı paylaşmasına karşın averajla üçüncü oldu.

        Başkent Üniversitesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 3. Uluslararası Başkent Üniversitesi Açık Satranç Turnuvasına da katılan genç sporcu, burada da 14 yaş altında ikinci olmayı başardı. Hem kulübüne hem de ilçeye gurur yaşatan İpek Duru, üzerinde emeği olan herkese teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa