Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 4 Eylül Söğüt ve 5 Eylül Pazaryeri ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        Başkan Can mesajında, “Öncelikle, 96 yıl önce şaha kalkan bir milletin bağımsızlığı uğrunda, vermiş olduğu takdire şayan bir mücadeleyle canları pahasına bu toprakları bize vatan yapan, bu toprakların gerçek sahipleri, büyük ecdadımızı minnet ve şükranla anıyorum. Pazaryeri ve Söğütlü hemşehrilerimin bu anlamlı gününü tebrik ediyorum. Bu aziz vatan topraklarını düşman işgalinden kurtaran bütün aziz şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyor, bu cennet vatanın ilelebet varlığını sürdürmesini niyaz ediyorum. Diriliş, kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik, ilçeleri ve beldeleri ile tarihin her döneminde adını altın harflerle yazdırdı. Bizler de bu şehrin hizmetkarları olarak, atalarımızın bizlere emanet bıraktığı bu toprakları gelecek nesillerimize en iyi şekilde bırakmak için gayret gösteriyoruz. Bilecik’in ilçeleri, beldeleri, köyleri ve mahalleleri ile birlikte daima büyümesi ve gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesile ile bizlere bu cennet toprakları emanet eden ecdadımızı bir kez daha rahmet ve minnet duygularıyla anıyor, Pazaryeri ve Söğüt ilçelerimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümünü tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa