Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’in Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “Sokakta Şenlik Var” adlı sokak oyunları, Akpınar Mahallesi’ndeki miniklerle buluştu.

        Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın çocukların yaz tatilinin son günlerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri amacı ile onlara sürpriz bir etkinlik olarak düzenlediği çocuk oyunları şenliği yoğun ilgi görüyor. Yeşilkent Mahallesi Kent Ormanı’nda uçurtma şenliği ile birlikte başlayan sokak oyunları şenliği ikinci gününde Akpınar Mahallesi’nde devam etti. Akpınar Mahallesi’nde Şehit Vahit Elmas İlk ve Ortaokulu bahçesini dolduran minikler doyasıya eğlenirken sürpriz hediyelerle mutlu oldu.

        Günümüz çocuklarının geleneksel sokak oyunları ile tanışma fırsatı bulduğu, gönüllerince eğlenebildikleri ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen sokak oyunları şenliği 5 Eylül Çarşamba günü yeni TOKİ’lerde TOKİ Meydanı’nda, 6 Eylül Perşembe günü Yenidoğan Mahallesi Metristepe İlkokulu bahçesinde, 7 Eylül Cuma günü Yediler Mahallesi’nde Zafer İlkokulu bahçesinde, 8 Eylül Cumartesi günü Yeni Mahalle’de Saffet Şeker İlkokulu bahçesinde, 9 Eylül Pazar günü 4 Eylül Mahallesi’nde Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu bahçesinde, 10 Eylül Pazartesi günü Çarşı Mahalle, Kasımpaşa Mahallesi’nde Cumhuriyet Meydanı’nda ve 11 Eylül Salı günü Dodurga’da Dodurga Meydanı’nda devam edecek.

        17.30 ile 20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek şenlik programında ayrıca balon gösterileri de yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa