Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 4 Eylül Mahallesinde bulunan Üçgen Parka sahip çıkıp temizleyen vatandaşlar, temizlik işçilerine şaşkınlık yaşattı.

        Bozüyük'ün en büyük mahallelerinden biri olan ve Diş Hastanesi’ne yakın bir bölgede vatandaşların hizmetine sunulan Üçgen Parka mahalle sakinleri sahip çıktı. Mahalleliler parkı temizleyip düzenleyerek ve ağaçlarını sulayarak örnek bir davranış olarak ortaya çıktı. Sabah saatlerinde park temizliği için park alanına gelen belediye temizlik ekipleri de güzel bir sürprizle karşı karşıya kaldılar. Parkın temiz ve düzenli görünümü ile karşılaşan temizlik ekipleri, mahalle sakinlerine teşekkür etti. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da; belediye tarafından yapılarak vatandaşların kullanımına sunulan 4 Eylül Mahallesindeki parka sahip çıkarak bakımını yapan mahalle sakinlerine teşekkür etti

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa