Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik İl Özel İdaresi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü destek ve koordinasyonunda, kentin köy ve ilçelerine 3 adet çöp kamyonu ile 500 adet çöp konteyneri satın alındı.

        Konu hakkında Bilecik İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, "Bilecik ve 8 ilçesinden 5’inde kaymakamlıkları köylere hizmet götürme birliklerince köylerde çöp toplama faaliyeti icra edilmekte olup, geriye kalan 3 ilçesi Osmaneli, İnhisar ve Pazaryeri köylerinde de çöp toplama faaliyetlerinin icrası için yatırım teşviki kapsamında toplam 570 bin TL (KDV hariç) bedel ile 3 adet çöp kamyonu satın alındı. Dağıtımı yapılmak üzere toplam 300 bin TL ödenek ile de yine idaremiz bütçesinden 500 adet çöp konteyneri satın alındı. Yapılan çalışma ile tüm ilçelerin köylerinde çöp toplama faaliyeti ile daha temiz köyler için 'çöpünü yere atma, çöp konteynerini boş bırakma' sloganı ile köylerin kirliliğinin giderilmesi, çevrenin korunması, iyileştirilmesi ve temizlenmesi maksadıyla ilin tüm köylerine hizmet verilecektir" ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa