Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük’te çocuklar bu bayramda da şekerlerini Bozüyük Belediyesinin bir klasiği haline gelen üzeri şeker dolu reklam panolarından aldı.

        Bayram sabahı çocukların yüzünü güldürmenin güzel bir yolunu bulan Bozüyük Belediyesi, üzeri şeker dolu reklam panolarını minikler için hazırladı. Çocukların da çok sevdiği uygulama ile binlerce Bozüyüklü miniğin yüzü gülerken, çocuklar bayramın güzelliğini belediyenin şeker ikramı ile yaşadı. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın talimatı ile bayram öncesinde hazırlanan şekerli reklam panoları, Kurban Bayramı'nda çocuklarla 10 ayrı noktada buluştu. Çocuklara bayram sürprizi olarak hazırlanan şekerli panoların üzerinde yaklaşık olarak 20 bin adet şeker yer aldı.

        Bu güzel uygulama için Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür eden vatandaşlar, “Artık gelenek haline gelen bu şekerli reklam panolarını çocuklarımız çok sevdi. Onların bayram sevincine ayrı bir sevinç katıyor” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa