Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kurban Bayramı öncesinde şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

        Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, her bayram olduğu gibi bu bayram öncesinde de şehit ailelerini ziyaret etti. Başkan Bakıcı, vatani görevlerini yerine getirirken şehit olan Şehit Jandarma Çavuş Ekrem Pehlivan, Şehit Jandarma Er Faik Alkan ve Şehit Jandarma Komutanı Üstçavuş Fikret Son'un ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ziyaretler sırasında şehit aileleri ile sohbet eden Bakıcı, "Sizler bu vatan uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizin aileleri olarak her zaman baş tacımızsınız, her türlü ihtiyacınızda yanınızdayız, bizlerde sizlerin birer evladıyız" dedi.

        Ziyaretlerin ardından Başkan Bakıcı Şehit Jandarma Çavuş Ekrem Pehlivan'ın annesi Halime Pehlivan ile birlikte şehit için yapılmış hayratı ziyaret etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerin ardından şehit aileleri kendilerini unutmadığı ve her zaman yanlarında olduğu için Bakıcı'ya teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa