Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

        Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine tüm belediye personeli katılırken Başkan Bakıcı, büyük bir aileye sahip olduklarını söyledi. İlçenin gelişip büyümesi için çalıştıklarını belirten Başkan Bakıcı, "Rabbim bizlere bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmayı nasip etti. Bu güzel vesile ile her zaman ilçemiz insanına hizmet üretmek için birlikte çalıştığımız siz değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yapılan tüm eserlerimizde her projemizde, ister saha personeli olsun, ister ofiste çalışan personelimiz olsun herkesin önemli oranda katkısı bulunmaktadır" dedi.

        Göreve geldiği günden bugüne kadar geçen süreçte personeli ile birlikte pek çok güzel işlere imza attıklarını belirten Başkan Bakıcı, programın ardından belediye çalışanlarına bayram çikolatası ikram etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa