Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik merkez Küplü köyündeki caminin temeli düzenlenen törenle atıldı.

        Düzenlenen temel atma törenine; Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Küplü Köyü Muhtarı Mustafa Uysal ve davetliler katıldı. Açılışta konuşma yapan Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, camilerin geleneğin ve medeniyetin temeli olduğunu söyledi. Büyükakın, "Eğer ki, camileri ihya etmezsek, şehirlerimiz ihya olmuyor, çocuklarımız güzel yetişmiyor. Çocuklar güzel yetişmeyince Fatih Sultan Mehmet'in, 'Şehirleri ihya etseniz de nesilleri ihya etmez seniz onlar şehirleri imha eder' sözünü hatırlatarak, bu yüzden bunlar bizim göz bebeğimiz” dedi.

        Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve Küplü Köyü Muhtarı Mustafa Uysal'ın konuşmasının ardından yapılan dualarla Vali Büyükakın ve beraberindekiler caminin temelini attı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa