Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediyesi tarafından Kurban Bayramı Hazırlıkları kapsamında cami bahçeleri, caddeler, sokaklar, çeşmeler ve parklar başta olmak üzere birçok noktada köpüklü su ve tazyikli su ile kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi.

        Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’ın talimatları ve yakın takibi ile cami bahçeleri, caddeler, sokaklar ve parkların temizliği çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılandı. Birçok konuda güzel hizmetler sunan Bilecik Belediyesi, vatandaşların daha güzel ve huzurlu bir bayram geçirmesi için kesim alanlarındaki denetimler ve kontrollerini sağlayarak güvenilir ve bilinçli profesyonel ekipler işbirliğinde bayram öncesi hazırlıklarını tamamladı.

        Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Can, "Kurban Bayramı öncesi hizmetlerimizin en iyisine en kalitelisine layık gördüğümüz saygıdeğer hemşehrilerimizin güzel bir bayram geçirmesi için cami bahçeleri, caddeler, sokaklar ve parkların temizliğini ve kesim yerlerinin denetimlerini gerçekleştirip gereken tedbirleri aldık” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa