Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’te Kurban Bayramı öncesi bayram çikolataları ve şekerleri tezgahlardaki yerini alırken, satıcılar 9 günlük bayram tatilinin satışlara olumsuz yansıdığını söyledi.

        Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Bilecik'te çarşıların boşluğundan şikayetçi olan esnafın işlerinde durgunluk yaşanıyor. Kurban Bayramı öncesi bayram şekerlerinin tezgahlarda yerini aldığını ancak satışların durgun geçtiğini anlatan esnaf İlhan Öztürk, “Şeker fiyatlarımız 8 liradan başlıyor. 16 liraya kadar devam ediyor. Çikolata grubu da en ucuzu 12 liradan başlayıp, kilosu 80 liraya kadar çıkıyor. Ramazan Bayramı'ndaki fiyatlar aynı ama Ramazan'dan sonra zam geçişi var. Normalde geçmişti ama biz Ramazan'da aldığımız için ürünleri zammı tezgahlara yansıtmadık. Tatil 9 gün olduğu için bu bayram çok fazla bir yoğunluk yok. Ama yine olana Allah bereket versin diyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa