Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Belediyesi tarafından yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulan türbin mesire alanında Kurban Bayramı öncesinde bakım çalışmaları hız kazandı.

        Bozüyük Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi ekipleri tarafından türbin mesire alanında gerçekleştirilen bakım çalışmalarıyla alanın her zaman güzel ve bakımlı görünmesi sağlanıyor. Bozüyük ve çevre illerden piknik yapmak amacıyla türbin mesire alanına gelen vatandaşların temiz ve elverişli bir ortamla karşılaşmaları için ekipler tarafından her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor. Piknik alanında dere ve çevresinde ilaçlama çalışmalarının yanı sıra, genel temizlik ve oyun gruplarındaki bakım çalışmaları da yapılıyor. Yapılan çalışmalarla birlikte yeşil doğası ve huzur veren doğal güzelliğiyle türbin mesire alanı misafirlerini ağırlamaya ilk günkü güzelliği ile devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa