Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yeni sistem atık arıtma tesislerinden birisinin de Ertuğrulgazi Mahallesinde gerçekleştirileceğini hatırlatan Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, çalışmanın ardından İstasyon Mahallesindeki Dalakdere’nin ıslah çalışmasının tamamlanacağını kaydetti.

        Bilecik Belediyesi tarafından örnek niteliğinde iki adet tesisin inşa edildiğini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can, "Çalışmalarımız kapsamında, ilgili başkan yardımcımız ve birim müdürleri ile birlikte Hürriyet Mahallesinde yapımı tamamlanan yeni sistem arıtma tesisimizde incelemelerde bulunduk. Son teknolojik imkanlar kullanılarak, gerçekleştirilen arıtma tesisleri az yer kaplamakla birlikte yüksek kapasitede arıtma özelliğine sahip tesisler arasında yer alıyor. Proje kapsamında iki adet yeni sistem arıtma tesisini mahallelerimize kazandırıyoruz. Bunlardan birisi Hürriyet ve Bahçelievler Mahallelerimizdeki kirli suyu arıtacak olan tesis diğeri de Ertuğrulgazi Mahallemizde olacak ve buradaki kirli suyu arıtacak. Bahçelievler ve Hürriyet Mahallemize hizmet verecek tesisin günlük arıtma kapasitesi 3 bin 250 metreküp olurken Ertuğrulgazi Mahallemizdeki tesisimiz ise günlük olarak bin 250 metreküp arıtma kapasitesine sahip olacak. Tamamen çevreye duyarlı ve hiçbir şekilde koku ve benzeri bir rahatsızlığı vermeyen yeni sistem arıtma tesisleri ilimiz ve bölgemizde örnek yapılardan birisi olurken aynı zamanda işlevleri ile de birçok yönden faydalı olacağına inanıyoruz. Hürriyet Mahallemizdeki tesisimiz bitmek üzere ve kısa bir süre sonra hizmete girecek. Şehrimiz ve mahallelerimize hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

        Öte yandan, Belediye Başkanı Nihat Can, Ertuğrulgazi Mahallesinde de gerçekleştirilecek olan tesis ile İstasyon Mahallesindeki Dalakdere’nin ıslah edileceği ve mahalle sakinleri ile birlikte dere kenarında çay içme imkanı bulacaklarını da sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa