Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi organizasyonunda Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü'nün Acil Afet Birimi tarafından gerçekleştirilen 'İlk Yardım Temel Uygulamaları Eğitimi' tamamlandı.

        Gerçekleştirilen eğitimde Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü Acil Afet Birimi Personeli Emine Kızıl ve Nazmiye Kibar, tarafından 16 üretici ve 2 teknik personele eğitim verilerek, ilk yardım temel uygulamalarında neler yapılabilir hakkında uygulamalı ve sözlü pratik çalışmalarda bulunuldu. İki günlük eğitim programı sonunda tüm kursiyerler yazılı ve uygulamalı sınava tabi tutularak eğitim sonlandırdılar.

        Öte yandan eğitim sonunda Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından iyi tarım uygulamaları projesi üreticilerine ilk yardım çantası dağıtımı gerçekleştirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa