Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’te 2018 yılında kurban kesimi ve Kurban Bayramına ilişkin hazırlıklar kapsamında alınan kararlar kamuoyuna paylaşıldı.

        Kurban Hizmetleri Komisyonu üyelerinin katılımı ile düzenlenen toplantıda Bilecik’te Kurban Bayramı ve kurban kesimleri ile ilgili yapılan hazırlıklar ele alındı. Gerçekleştirilen toplantıda kurban kesmek isteyen vatandaşların kurbanlarını sağlık şartlarına uygun, mülkiyeti kendilerine ait mekanlarda çevre kirliliğine ve hijyene dikkat çekerek usulüne uygun şekilde kesmeleri gerektiği belirtildi. Buna göre kurban satışlarının Osmangazi Mahallesi Mahalle Konağı altında bulunan alanda yapılırken, kesimlerin de İstasyon Mahallesinde bulunan Bilecik Belediyesi Et Kesim Tesisinde yapılacağı kararlaştırıldı.

        Öte yandan, büyük baş hayvanlar için kesim ücreti 180 TL, küçükbaş hayvan için 50 TL olarak belirlendiği Kurban Kesim Hizmetleri Komisyonunda alınan karara göre kendi özel kesimhanesinde toplu kurban kesimi yapacak kişilerin 6 Ağustos Pazartesi günü mesai bitimine kadar komisyon sekretaryası olan İl Müftülüğüne yazılı olarak müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa