Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Harmankaya Kanyonu Tabiat Parkı ve çevresinde incelemelerde bulundu, ardından muhtarlarla bir araya geldi.

        Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik'in Yenipazar ilçesinde bulunan ve kenttin turizm değerlerinden biri olan Harmankaya Kanyonu Tabiat Parkı ve çevresini Yenipazar İlçe Kaymakamı Hamza Türkmen, İnhisar İlçe Kaymakamı Bedir Deveci, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ve beraberindeki heyet ile yerinde inceledi. Vali Büyükakın, daha sonra muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlara ilçede yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Büyükakın daha sonrasında muhtarların taleplerini dinledi.

        "İlçe ve köylerimize sık sık ziyarete gidiyorum"

        İncelemeleri sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, “İlçelere gerçekleştirdiğimiz inceleme gezileri, işleri takip ve planlama aşamasında oldukça önemli bir katkı sağlıyor. Bir işi kağıt üzerinde planlamak, yürütmek kolay. Ancak o iş orada yaşayan vatandaşın beklentisiyle uyuşmuyor, ihtiyacını görmüyorsa hiçbir faydası kalmıyor. O nedenle gerek şehir merkezi gerek ilçe ve köylerimize sık sık ziyarete gidiyorum. İhtiyacı, sorunu yerinde görünce bunu orada yaşayanlardan öğrenince en uygun çözümü, hizmeti üretmek daha kolay oluyor” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa