Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik U15 Geçler Ligi takımlarından Gölpazarı Belediyespor'un 3 oyuncusu, Sakaryaspor U15 altyapı seçmelerinde göz doldurdular.

        Gölpazarı Belediyespor U15 takımında top koşturan Oğuzhan Keskin, Nazmi Cihangirli ve Arif Keskin, 20172018 Bilecik U15 Geçler Liginde mücadele ederken kendilerini seyreden Sakaryaspor alt yapısı baş koordinatörü Tamer İlaçan tarafından beğenilmişti. Sezon sonunda İlaçan tarafından Sakaryaspor U15 altyapı seçmelerine davet edilen 3 genç burada çıktıkları ilk idmanda göz doldurdular. 120 kişinin katıldığı seçmelerde son 12'ey kalan Oğuzhan Keskin, Nazmi Cihangirli ve Arif Keskin bundan sonraki son seçme olan turu da geçerek son 8'e kalmak istiyorlar.

        "Gençleri spora sevdirmek için elimden geleni yapıyorum"

        Gölpazarı Belediyesporlu 3 oyuncuyu Sakarya'ya götüren spor sevdalısı Mehmet Ali Keskin, sporcuların önünde son bir eleme kaldığı anlatarak, "120 kişinin katıldığı seçmelerde başta oğlum Oğuzhan Keskin ve takım arkadaşları Nazmi Cihangirli ve Arif Keskin ilk 12 içine seçildiler. Bundan sonraki seçmelerde 4 kişi daha elenerek 8 kişi Sakaryaspor U15'e kalmayı hedefliyorlar. Buralara gelmek için 3 genç canla başla bir mücadele verdiler. Ben bir Gölpazarlı olarak ilçemin gençlerini spora sevdirmek için elimden geleni yapıyorum. Bana da bu konuda tam destek olan Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı başkanıma çok teşekkür ederim. Başkanımız ilçede spora ve sporculara her zaman önem vermiştir. Bizlerde onun verdiği emeğin karşılığı Sakaryaspor U15 takımına 3 oyuncu sokarak göstermek istiyoruz. Sakarya'da bizleri 2 gün misafir eden Sakaryaspor alt yapısı baş koordinatörü Tamer İlaçan ve ekibine sonsuz teşekkür ederim" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa