Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve traktörde sıkışan baba ve kızını İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekibi kurtardı.

        Alınan bilgilere göre, merkeze bağlı Başköy Köyü içerisinde seyir halinde bulunan Edip Dinçer (48) yönetimindeki 43 NU 609 plakalı traktör, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Servis ekiplerine ve Bilecik İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerine bildirdiler. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ve Afad ekipleri traktör altında sıkışan sürücü Edip Dinçer ve kızı Burcu Dinçer'i (15) sıkıştıkları yerden kurtardılar.

        Öte yandan, jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, traktör altında sıkışan sürücü Edip Dinçer, tedavi amacı ile Eskişehir'e sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa