Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesine hibe edilen vidanjör, itfaiyeye yeni araç olarak dizayn edildi.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, “Daha önce kanalaşma ve vidanjör olarak kullandığımız aracı Türkiye Belediyeler Birliğinden vidanjör belediyemize hibe olarak kazandırıldığından sulama sistemini tamamen değiştirdik. İtfaiye ekipmanlarını ilave ederek itfaiyemize yedek araç olarak yeniden dizayn ettik. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Böylece hem yangınlarda hem de sulama olarak kullanma imkanına kavuşmuş olduk. Elimizdeki imkanları maksimum olarak kullanmaya güzel ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizlere desteğini dualarını esirgemeyen Pazarcıklı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa