Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasına katılan Bilecik 1308 Osmaneli Belediyespor, elde ettiği başarıyla dikkatleri üzerine çekti.

        Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde 40 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden 61 takım ve 852 sporcunun 9 tur boyunca mücadele ettiği şampiyona sona erdi. Bilecik'ten ilk kez bir takımın boy gösterdiği Türkiye Kulüpler Şampiyonasında başarılı sonuçlar elde eden 1308 sporcuları kente ödülle döndü. Antrenör Cumhur Babaoğlu himayesindeki 1308 Osmaneli Belediye Sporun 14 yaşındaki sporcusu İpek Duru kadın masasında 9 maçta topladığı 8.5 puan ile birinciyle aynı puanda 2'nci olurken, 3 masa sporcusu İsmail Tolga Sapmaz ise 9 karşılaşmada topladığı 7 puan ile 4'üncü olmayı başardı.

        Bilecik Satrancına yaptığı yatırımlarla Bilecik tarihinin en başarılı sonuçlarını kente kazandırmaya devam eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yaptığı açıklamada, "Sporda önemli olan yarışmak ve bu atmosferin içinde olmaktır. Sporcular üzerinde emeği olan Türkiye Satranç Federasyonu Başantrenörü Cumhur Babaoğlu’na teşekkür ederim" dedi.

        Bilecik Satranç İl Temsilcisi, Cumhur Babaoğlu ise yaptığı açıklamada "İlimizde satranç alanında yapılan yatırımlar meyvesini vermeye başladı. Ben bu anlamda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa