Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve hain darbe girişiminin 2. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında “15 Temmuz” konulu fotoğraf sergisi düzenlenen törenle açıldı.

        Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen “15 Temmuz” konulu fotoğraf sergisi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. 15 Temmuz darbe girişimi ve Türkiye'nin içinden geçtiği zor zamanları konu alan fotoğraf sergisinde bu zor dönemlerin unutulmaması ve unutturulmaması gerektiği vurgulandı. Açılışın ardından fotoğraf sergisini gezen protokol üyeleri ve vatandaşlar dikkatli bir şekilde sergilenen fotoğrafları incelerken duygulu anlar da yaşadı.

        Fotoğraf sergisinin açılış törenine ilçe Kaymakamı Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Yzb. Murat Günhan, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Müftü Selami Bağcı, Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa