Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi! Talisca için karar verildi - Beşiktaş Haberleri

        Cenk Tosun’un Everton’a satılmasının ardından Beşiktaş’ta şiddetli bir şekilde esmeye başlayan Anderson Talisca rüzgarı, Siyah-Beyazlı yönetimi de etkiledi.

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre; sergilediği oyunla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Sambacı’nın takımda kalmasını isteyen Beşiktaşlı yöneticiler, her geçen gün değerine değer katan yıldız futbolcu için başkan Fikret Orman’ın kapı- sını çaldı. Benfica’nın Talisca için istediği 20 milyon Euro’nun taksitler halinde ödenerek bonservisinin alınmasını söyleyen birçok yönetici, bu konuyu başkan Fikret Orman’a açtı.

        ''ABOUBAKAR GiBİ OLMASIN''

        Yaptığı ‘ekonomik transferlerle’ Beşiktaş’ın kasasını rahatlatan başkan Orman’a Talisca için baskı yapan yöneticilerin, “Aboubakar’ın 10 milyonluk opsiyonunu kullansak şimdi biz de oynuyordu. Yerine Negredo alındı kötü futbolcu değil ama maliyetler hemen hemen aynı. Üstelik Aboubakar 3.5 milyon Euro alıyordu. Başarısı da ortada. Bu yüzden bari Talisca’yı kaçırmayalım. 20 milyon Euro’yu vereli alalım ilerde 40’a satarız hele bir de Brezilya Milli Takımı’na girerse siz o zaman görün başkanım” dedikleri öğrenildi.

        OPSİYON SÜRESİ 30 MAYIS

        Talisca’nın alınmasını isteyen yöneticiler bu konuda ısrarlı davranırken, Brezilyalı oyuncunun Benfica tarafından konulan 20 milyonluk Euro’luk bonservis bedelinin opsiyonun tarihi de belli oldu. Sambacı için “Alınsın” kararı verilmesi halinde Beşiktaş’ın 30 Mayıs tarihine kadar bu işi bitirmesi gerektiği belirtildi. Bu tarihin geçmesi durumunda transferin gerçekleşme ihtimalinin çok zayıf olduğu ifade edilirken, bu konunun Bayern maçları sonrası kapsamlı bir şekilde konuşulması bekleniyor.

        ESNAF TALISCA İÇİN SEFERBER OLDU!

        Taraftarların sevgilisi halinde gelen Talisca için Beşiktaşlı esnaflar da da çalışmalara başladı. İki sezonluğuna kiralanan Sambacı’nın bonservisinin alınmasını isteyen bir esnaf, dükkanına “Talisca bonservis kutusu” yaptı. Buraya atılacak paraları Talisca’nın bonservisine katkı sağlamak için kulübe vereceğini açıklayan esnafın kampanyası sosyal medyada da ilgi çekti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa