Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Beşiktaş - Siofok hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte cevabı... - Futbol Haberleri

        Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'da sürdüren siyah beyazlı ekip sezonun ilk hazırlık maçına iseMacaristan 2. Lig ekiplerinden Siofok ile X Bionic Tesisleri'nde çıktı. Beşiktaş taraftarları ve futbol severler karşılaşma öncesiBeşiktaş - Siofok hazırlık maçı ne zaman, saat kaça, hangi kanalda? sorularının cevabını araştırmaya başladı.

        İşte 1-1'lik skorla biten karşılaşmayla ilgili detaylar...

        BEŞİKTAŞ'IN HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN BAŞLADI

        Siyah beyazlı takım Macaristan 2. lig ekiplerinden olan Siofok ilebu akşam Türkiye saati ile 19.00'da karşılaştı. 1-1'lik skorla biten karşılaşma canlı yayınlanmadı...

        Beşiktaş, Slovakya'daki ikinci hazırlık karşılaşmasını ise 8 Temmuz Pazar günü bir başka Macar ekibi Gyirmot ile oynayacak.

        Beşiktaş, Ehrenhausen kasabasında 11 Temmuz'da başlayacak kampta ilk olarak 12 Temmuz Perşembe günü Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak. 15 Temmuz Pazar Rusya temsilcisi CSKA Moskova ile dördüncü hazırlık maçını oynayacak siyah-beyazlılar, 17 Temmuz'da İngiltere ekibi Reading ve 20 Temmuz'da Rusya temsilcisi Krasnodar ile karşılaşacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa