Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş kaleci transferine hız verdi - Beşiktaş Haberleri

        Son olarak takımın tecrübeli file bekçisi Fabricio Ramirez’in İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham’a transfer olması sonrasında önceliğini kaleci transferine veren yönetim, bu doğrultuda çalışmalarını hızlandırdı.

        Kara Kartal’ın bu doğrultuda teknik direktör Şenol Güneş’in talebi sonrasında Bursaspor’un kalecisi Harun Tekin’i gündemine aldığı öğrenildi.

        29 yaşındaki file bekçisi için Bursaspor’dan maliyet talebinde bulunan Kara Kartal’ın, bu transfer için Mustafa Pektemek’i takasta kullanmayı planladığı belirtildi.

        Kaleci transferi konusunda Harun’a ek olarak alternatif isimler de belirleyen Beşiktaş’ın; İngiltere Premier Lig temsilcisi Arsenal’in Kolombiyalı kalecisi David Ospina ve Portekiz devi Porto’nun 25 yaşındaki eldiveni Jose Sa için de temaslarını sürdürdüğü bildirildi.

        REKLAM

        Siyah-Beyazlılar’ın, 2 isim konusunda da önemli yol kat ettiği, Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş’in son gelişmeleri önümüzdeki hafta değerlendirip transferde kesin rotayı belirleyeceği belirtildi.

        (Fanatik)

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa