Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın yeni 10 numarasını Pepe açıkladı! (Marco Fabian kimdir?) - Beşiktaş Haberleri

        Sporx'in haberine göre Meksika ekibi Cruz Azul'u çalıştıran Portekizli teknik adam, basın toplantısında Marco Fabian ile ilgilenmediklerini ancak Meksikalı oyuncunun Beşiktaş'ta forma giymeye yakın olduğunu açıkladı.

        "BEŞİKTAŞ'A TRANSFERİ YAKIN"

        "Marco Fabian ile ilgileniyor musunuz?" sorusunun yanıtlayan Pedro Caixinha, "Pepe'nin bana söylediğine göre Marco, Beşiktaş'a transfer olmaya yakın" ifadelerini kullandı.

        MEKSİKA'DAN FRANKFURT'A

        40 kez Meksika Milli Takımı formasını giyen ve 10 numara pozisyonunda forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, 2016'da 3.7 milyon euroya Eintracht Frankfurt'a transfer olmuştu.

        REKLAM

        GEÇEN SEZON SAKATLIK SORUNU YAŞADI

        Alman ekibiyle sözleşmesi 2019'da bitecek olan Fabian, geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalırken sadece 7 lig maçına çıkmıştı.

        ''EKONOMİK ŞARTLAR BELİRLEMEK GEREKİYOR''

        Marco Fabian da geçtiğimiz günlerde bir ayrılık yaşayabileceğinin sinyallerini verirken ''Menajerim kulüple bir görüşme yapacak. Hocamız beni tutmak istediğini söyledi. Kalmaktan mutluluk duyarım ancak kulüple bazı ekonomik şartları belirlememiz gerekiyor'' ifadelerini kullanmıştı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa