Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın Cenk Tosun aşkı bitmiyor... - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın Cenk Tosun aşkı bitmiyor... Takvim'in haberine göre; Vagner Love, Larin ve MustafaPektemek’ten yeterli performansı elde edemeyen Kartal, eski golcüsünüdevre arasında kiralamaya kararlı.

        Everton’un devre arasında Gabriel Barbosa’yı transfer etmek istediği bu nedenle Cenk Tosun’un gönderilmesine sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın da Cenk Tosun için bizzat devrede olduğu ve gelişmeleri yakından takip ettiği gelen bilgilerarasında yer alıyor.

        Cenk’in de eski kulübü Beşiktaş’a gelmeyi çok istemesi bu transferde Siyah-Beyazlı yönetimin en büyük artısı olarak gösteriliyor. Yönetimin Cenk Tosun dışında başka alternatiflerinin olduğu öne sürüldü.

        SİNAN BOLAT'TAN YEŞİL IŞIK

        Milli kaleci Sinan Bolat, Beşiktaş iddialarına cevap verdi. Kariyerplanlaması hakkında önemli açıklamalarda bulunan Sinan, “Çıkan haberlerden haberim yok. Ancak adımın Beşiktaş ile anılmasındangurur duydum. Beşiktaş gibi büyük bir kulüpten benim için resmi bir teklif gelirse bunu değerlendiririm” ifadesini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa