Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Galatasaray derbisi sonrası kahvaltıda buluştu - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ta, Galatasaray derbisinde alınan 3-0'lık farklı galibiyetin ardından kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcular, aileleriyle kahvaltıda buluştu.

        Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Çebi, Güneş ve futbolcular, eşleri ve çocuklarının da katılımıyla BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki kahvaltıda bir araya geldi.

        Ahmet Nur Çebi, en güzel günlerden birini yaşadığını belirterek, "Aileden alınan güçle başarı geliyor. İyi ve kötü günler aileye yaslanarak geçer. Şenol Güneş'e çok teşekkür ediyorum. Dün galibiyetin yanında muhteşem de bir futbol vardı." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş de güzel günleri aileleriyle yaşamanın mutluluğuna değinerek, şunları kaydetti:

        "Bu işe tek başladım. Sonra eşim oldu ve çocuklarım... Ailem oldu. Futbol böyle bir şey. Emek vermek gerekiyor. Sevgi, saygı, hoşgörü ve özveri gerekiyor. İyi kötü günlerimiz oldu. Üç yıldır beraberiz. En güzel günümüzü yaşıyoruz ailelerimizle beraber. İnşallah devamı gelir. Dünkü oyun çok güzeldi. Siz güzel insanlara teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa