Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar, dünya basınında! - Futbol Haberleri
        • 1

          Beşiktaş ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kara Kartal'ın 3-1 kazandığı maçtan sadece 4 gün sonra bu kez Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde karşı karşıya geldi. Yine Vodafone Park'ta oynanan karşılaşam 2-2 sonuçlanırken maça goller kadar kırmızı kartlar ve olaylar damga vurdu. Dev karşılaşma dünya basınında da yankı buldu. İşte dünya basınında derbiyle ilgili yazılanlar...

        • 2

          MARCA: "GOLLER İSPANYOL FORVETLERDEN"

          İspanya'da yayın yapan Marca gazetesi, derbiyi İspanyol golcülerden gördü. Derbide atılan ilk 2 golün de İspanyol futbolculardan gelmesine vurgu yapılarak şu ifadeler kullanıldı:

        • 3

          "Türkiye Kupası'nın yarı finalinde Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbide 38 faul, 4 sarı kart, 3 de kırmızı kart çıktı. Quaresma'nın kırmızı kart görmesinin ardından ise saha bir anda karıştı" Gazete ayrıca Alvaro Negredo ve Roberto Soldado'nun attığı gollerden de övgüyle bahsetti!

        • 4

          EL MUNDO DEPORTIVO: "YÜKSEK GERİLİMLİ DERBİ"

          Marca gibi El Mundo Deportivo da Negredo ve Soldado'nun attığı gollere vurgu yaptı. Gazete Volkan Demirel'in gol sevincine de öne çıkararak şu ifadeleri kullandı:

        • 5

          "Kupa yarı finalinde Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında beraberlikle sona eren yüksek gerilimli bir derbi oynandı"

        • 6

          AS: "NEGREDO ÖNE GEÇİRDİ, SOLDADO EŞİTLEDİ"

          As gazetesi, Fenerbahçe'nin, Alper Potuk'un kırmızı kart görmesine rağmen Şener'in golüyle devreyi önde kapattığına dikkat çekti.

        • 7

          Gazete, "İkinci bölümde ise 52. dakikada Quaresma, 76. dakikada Volkan Demirel kırmızı kart gördü. Talisca son dakikalarda beraberliği getirdi" yorumunu yaptı.

        • 8

          O JOGO: "QUARESMA, İSTANBUL DERBİSİNDE JOSEF DE SOUZA'YA YUMRUK ATTI"

          Portekiz'de yayın yapan O Jogo gazetesi gerilimi öne çıkardı. Gazete Porto'nun eski futbolcu Quaresma'nın, Josef de Souza'ya yumruk atarak kargaşa yarattığını vurguladı.

        • 9

          Quaresma'nın ikinci yarıda oyuna girdiğini ancak sadece 7 dakika sahada kalabildiğini belirten gazete, "Bunun yanı sıra Fenerbahçe'de de Alper Potuk ve Volkan Demirel oyun dışında kaldı' ifadelerine yer verdi.

        • 10

          A BOLA: QUARESMA SADECE 5 DAKİKA!

          Diğer bir Portekiz gazetesi A Bola da derbiyi Quaresma'nın kırmızısından gördü.

        • 11

          'Quaresma sadece 5 dakikada sahada kaldı' diyen Abola, "Ligde 4 gün önce karşılaşan Beşiktaş ve Fenerbahçe, kupada tekrardan karşı karşıya geldi. Quaresma sadece dakika sahada kalırken, Fenerbahçe'de de Alper Potuk ve Volkan Demirel kırmızı kart gördü" yorumunu kullandı.

        • 12

          DAILY MAIL: "ATEŞLİ İSTANBUL DERBİSİNDE ÜÇ KIRMIZI KART"

          İngiliz basınından Daily Mail ise derbi haberini maç içinde çıkan 3 kırmızı kart ile golleri atan Alvaro Negredo ve Roberto Soldado üzerinden gördü.

        • 13

          Daily Mail, yaptığı haberde "Ateşli İstanbul derbisi Ricardo Quaresma, Alper Potuk ve Volkan Demirel'in kırmızı kart görmesiyle şanına yakışır şekilde geçti." ifadelerini kullandı.

        • 14

          L'EQUIPE: "BEŞİKTAŞ İLE FENERBAHÇE SICAK DERBİDE BERABERE KALDI"

          Olaylı derbiyi "Beşiktaş ile Fenerbahçe sıcak derbide berabere kaldı" başlığıyla duyuran Fransızların dünyaca ünlü gazetesi L'équipe ise maçla ilgili olarak şu yorumu yaptı:

        • 15

          "Atılan üç oyuncu, her takımın attığı iki gol... Beşiktaş ile Fenerbahçe Türkiye Kupası'ndaki İstanbul derbisinde bir hayli ateşliydi."

        • 16

          SPORT1: "ATEŞLİ İSTANBUL DERBİSİNDE KIRMIZI YAĞMURU"

          Alman basınından Sport1 ise mücadeleyi "Ateşli İstanbul derbisinde kırmızı yağmuru" başlığıyla okuyucularına duyurdu.

        • 17

          Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 5-0 yenildiğinin hatırlatıldığı haberde "Türkiye Kupası yarı finalinin ilk ayağında Beşiktaş ile Fenerbahçe izleyenlere ateşli bir derbi sundu." yorumu yapıldı.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa