Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Avrupa'nın iç sahada en uzun süre yenilmeyen takımı! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in ilk hafta mücadelesinde Akhisarspor’u 2-1 mağlup ederken siyah-beyazlıların iç sahadaki yenilmezlik serisi 45 maça çıktı.

        BeşiktaşAvrupa’nın zirvesinde. Siyah-beyazlılar iç sahada en uzun süren yenilmezlik serisiyle Avrupa liglerinde ilk sırada yer alıyor. Akhisarspor karşısında 2-1 kazanarak iç sahadaki yenilmezlik serisini 45 maça çıkaranBeşiktaş’ı Avrupa’da 36 maçla Porto ve 35 maçla Barcelona takip ediyor. Akhisarspor’u mağlup eden siyah-beyazlıların bu serisi 29 Kasım 2015’te Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve Akhisarspor’un 2-0 kazandığı karşılaşmanın ardından başladı.Beşiktaşo günden bu yana oynanan 45 maçta 38 galibiyet alırken 7 mücadelede de sahadan beraberlikle ayrıldı.

        YENİLGİSİ YOK

        Son yenilgisini Olimpiyat Stadı’nda Akhisarspor karşısında alanBeşiktaş, bu maçın ardından oynadığı 45 karşılaşmada mağlubiyet görmedi. 11 Nisan 2016’da yeni stadına taşınan siyah-beyazlılar, bu sahada oynadığı hiçbir lig maçında da rakiplerine galibiyet şansı tanımadı.Beşiktaş, Vodafone Park’taki 38 lig karşılaşmasında 31 galibiyet ve 7 beraberlik elde etti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa