Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Beren Saat, Demet Özdemir, Oğuzhan Koç, Birce Akalay ve Kaan Tangöze'nin ortak noktası çok meşgul olmaları - Magazin haberleri
        • 2

          "ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖRÜŞME YAPIYORUM"

          AVM görüntülenen Birce Akalay, bir mağazaya girdi. Telefonla konuştuğunu söyleyen Akalay, "Arkadaşlar sonra konuşalım mı? Çok önemli bir görüşme yapıyorum" diyerek, dolaşmaya devam etti.

        • 3

          BAŞ BAŞA YEMEK

          Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, Etiler'de yemek yerken görüntülendi. Özdemir, "Çekimlerim vardı. Çıkışta eşimle yemeğe geldim. Trafik çok oldu. Müsait zamanda sohbet edelim olur mu?" dedi.

        • 4

          YEDİ MİLYONLUK TUR

          Beren Saat, Bebek'te seyir halindeyken objektiflere yansıdı. Marka yüzü olduğu firmanın 7 milyon lira değerindeki aracıyla sıkışan trafikte görüntülenen oyuncu, gazetecilerin soruları karşısında, "Arkadaşlar, trafiği yavaşlatmayalım. Her şey yolunda. Uygun bir zamanda konuşalım" diyerek, sahil hattı boyunca tur attı.

        • 5

          YİNE KONUŞMADI

          Kaan Tangöze de Kıvılcım Ural ile evliliğinden dünyaya gelen kızı ile beraber Etiler'de görüntülendi.
          Yemek yedikten sonra müzik aletlerinin satıldığı mağazaya giren Tangöze, elleriyle meşgul olduğunu işaret ederek, sorulara cevap vermedi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa