Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Benfica Fenerbahçe maçında hangi futbolcu ne yaptı? İşte Benfica Fenerbahçe maçının oyuncu değerlendirmesi - Futbol Haberleri
        • 1

          Volkan Demirel: Genel anlamda tecrübesiyle iyi iş çıkarsa da yediği golde topu çıkarabilirdi. Yine de kolay bir top değildi.

        • 2

          Martin Skrtel: Sahanın en iyi 3 isminin başında geliyor. Kusursuza yakın oynadı. Takımını ayakta tutan isim oldu. Şunu da söylemek lazım ikinci maçta farklı bir oyun anlayışına karşı işi daha zor olacak.

        • 3

          Hasan Ali: Mehmet Topal ile birlikte Martin Skrtel'den sonra sahanın en iyisiydi. Benfica sürekli kanattan gelmeye çalıştı fakat buna rağmen neredeyse hatasız oynadı.

        • 4

          Mehmet Topal: Görevini eksiksiz yerine getirdi. Takımın fiziksel anlamda en güçlü ismi olarak göze çarptı. Arkadaşlarının açıklarını sürekli kapattı, yetmedi elinden geldiğince topu taşımaya da çalıştı.

        • 5

          Elif Elmas: Kariyerinde ilk kez bu seviyede bir maça ilk 11'de başladı. En büyük özelliği olan kendine güveniyle ilk yarıda hiç sırıtmadı. Ekstralar için erken ama ikinci yarıda etkisiz kaldı.

        • 6

          Mathieu Valbuena: Ne yaşına ne de kariyerine yakışmayan hatalar yapıyor. Defansif sorumluluğunu terketmese de ofansif anlamda tam bir hayalkırıklığı oldu.

        • 7

          Giuliano: Sahanın bana göre en büyük hayalkırıklığıydı. Tamamen silik bir görüntü sergiledi. Cocu'nun sisteminde zaten yer bulunması oldukça zor. Gönderilmek istenen oyuncu olması sürpriz değil.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa