Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema 'Ben de yönetmenim diye geçiniyorum'

        'Babamın Ceketi'nin çekimleri Müfit Can Saçıntı’nın yönetmenliğinde tamamlandı. Gösterime 5 Ekim'de girecek olan filmde başrolleri Erkan Can, Mert Turak, Ayşen Gruda, Suat Sungur, Elif Nur Kerkük, Ahmet Arıman, Tuncay Akça , Müfit Can Saçıntı ve Yalçın Menteş paylaştı.

        Bir baba -oğul çatışmasını beyazperdeye komedi türünde yansıtacak olan 'Babamın Ceketi'nin basın toplantısında Müfit Can Saçıntı ve oyuncular film hakkında ve kamera arkasında yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Saçıntı, “En çok ‘Dürüstlük en büyük servettir kavramını 'Dürüstlük en büyük kerizliktir' haline getirenlere mesaj vermek istedik" dedi. Filmdeki oyunculukları da değerlendiren Müfit Can Saçıntı, “Oyuncular o kadar iyi oynadı ki bana bir iş kalmadı, ben de yönetmenim diye geçiniyorum" diyerek oyuncuları tebrik etti.

        REKLAM

        Erkan Can ise 'Babamın Ceketi' hakkındaki görüşlerini ”Kuşak çatışması mı deriz, eskiyle yeninin çatışması mı deriz. Filmin ana omurgası bu. Komediyle bir sürü problemin altını çiziyoruz” sözleriyle dile getirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa