Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana son dakika! Yaşlı kadına emekli maaşı şoku...

        35 yaşındayken eşini kaybeden Nuriye Tekintamgaç'ın 5 çocuğu, annelerini elektiriği, suyu ve pencere camı olmayan Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi'ndeki müstakil eve bıraktı. Yıllardır komşularının desteğiyle burada yaşamını sürdüren Tekintamgaç, yine komşularının yardımıyla bankaya gitti. Yaşlı kadın, 500 lira emeklilik maaşının çekildiğini, hesabında hiç para olmadığını öğrenince şoka girdi.

        'EMEKLİ MAAŞIMI YEDİRMEDİLER'

        DHA'nın haberine göre, tekrar evine gelen, Tekintamgaç ne yapacağını şaşırdı. Polisi arayarak şikayetçi olan yaşlı kadın, parayı torunun banka kartını evden alıp, kendisinden izinsiz çekmiş olabileceğini ileri sürdü.

        REKLAM

        Evinin kapısının önünde ağlayarak yardım isteyen Tekintamgaç, "Ne yaptım, benden ne istediler? Bir emekli maaşım vardı, onu bile bana çok gördüler. Ramazan Bayramı öncesi beni bu hale soktular. Evimde elektirik, su yok. Hastayım yattığım yatağa bakin. İnşallah bana yaptıklarını herkes görür" dedi.

        Yaşlı kadın yaşadığı şoku atlamayınca dinlenmek için, emekleyerek merdivenlerden çıkıp yatağına yattı. Yıkılmak üzere olan tek gözlü bir odada yaşam mücadelesi veren Tekintamgaç'ın ise günlerdir yumurta ve bozulmaya yüz tutmuş peynirleri yediği ortaya çıktı.

        TORUNUNDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

        Yaşlı kadın, torunu İ.T'nin hesabındaki parayı çektiğini öne sürerek şikayette bulundu.

        Yürüme güçlüğü çeken Nuriye T, gazetecilere, önceki gün torunu İ.T'nin evine gelip cüzdanını karıştırdığını ancak sadece para alıp ayrıldığını düşünerek sessiz kaldığını söyledi.

        Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa