Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Ali Hamza Pehlivan, inşaatı tamamlanan ve yakında fiilen hizmet vermeye başlayacak olan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Birimlerin tefrişatı ile ilgili çalışmalarda son aşamaya gelinen binada devam eden donatım işlerini denetleyerek, İl Müdürü Haluk Akkoyunlu’dan bilgiler alan Vali Pehlivan, çalışmaların titizlikle ve hızlı bir şekilde tamamlanması talimatını verdi.

        Kendisine eşlik eden heyetle yaptığı değerlendirmelerin ardından ziyaretini sonlandıran Vali Ali Hamza Pehlivan’a incelemeleri sırasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Haluk Akkoyunlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Saka ile Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü Fatma Ayık eşlik etti.

        “Kırklartepe Barajı İnşaatı ve Yukarı Pınarlı Ağaçlandırma Sahası yerinde incelendi”

        Vali Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Milletvekili Fetani Battal ve AK Parti İl Başkanı Fatih Yumak ile birlikte Kırklartepe Barajı ve Aşağı Pınarlı Köyü ağaçlandırma sahasında incelemelerde bulundu.

        Saruhan (Haho) Deresi üzerinde devam eden baraj inşaatıyla ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan ve yürütülmekte olan çalışmalar hakkında ilgililerle çeşitli değerlendirmelerde bulunan Vali Pehlivan, Milletvekili Battal ve Başkan Yumak inşaat alanını gezdi.

        Buradaki incelemelerinin ardından Yukarı Pınarlı Köyü’ne geçen heyet, erozyonla mücadele kapsamında 2006 yılında ağaçlandırılan ve 1 milyon 250 bin ağaç dikilen alanda incelemelerde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa