Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydıntepe Belediyesi tarafından inşa edilen Belediye Konutları açık artırma usulü ile ihaleye çıkıyor.

        Aydıntepe Belediyesi tarafından yaptırılan 24 daire ve 6 dükkandan oluşan Belediye Konutları satışa çıkarılıyor.

        Belediye konutlarının ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunan Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk; " Aydıntepe Belediyesi tarafından yaptırılan konutları tamamlayarak Kurban Bayramından sonra satışa çıkaracağız" dedi.

        Konutlarla ilgili bilgi veren Başkan Şentürk, "Yaptırdığımız belediye konutlarımız 100 ile 130 metrekare arasındaki daire ve dükkanlardan oluşmaktadır. 98 binden başlayan fiyatlarla açık artırma usulüyle satacağız. 24 Ağustos 2018 tarihinde ön kayıtları almaya başlayacağız. Vatandaşlarımız Aydıntepe Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğüne gelerek ön kayıtlarını yaptırabilirler. Belediye Konutlarımızın ihale tarihi de Kurban Bayramından sonra belli olacaktır" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa