Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uluslararası Gezi Firması Camprail Türkiye tarafından hazırlanan ‘Türkiye’de Gezilecek Görülecek 1001 Yer Kataloğu’na Demirözü Belediyesi tarafından yaptırılan Diriliş ve Reis Bey Yat ve Dinlenme Tesisi girmeyi başardı.

        Bu Demirözü için bir gurur tablosudur diyerek sözlerine başlayan Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, “Uluslararası Tur ve Gezi Firması Camprail Türkiye’nin belirlediği kamp noktalarına Diriliş ve Reis Bey Yat ve Dinlenme Tesisi de girdi. Artık bu bölge buraya girmesiyle beraber bir turizm yeri olduğu bir kez daha tescillenmiştir. Bu gurur bu onur tüm Demirözülülerindir. İlçemize hayırlı uğurlu olsun dilerken bizi buraya layık gören Camprail Türkiye yetkililerine teşekkür ediyorum.Tüm hemşehrilerimizi ülkemizin yeni Turizm Bölgesi olan Diriliş ve Reis Bey Yat ve Dinlenme Tesislerine bekliyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa