Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Ali Hamza Pehlivan Kurban Vekaleti’ni Türkiye Diyanet Vakfı (TDV)’ye verdi.

        Vali Ali Hamza Pehlivan, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle düzenlenen “Kurban Vekâleti” için TDV’ye vekâlet verdi.

        Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşleyen’in ziyareti vesilesiyle 2018 yılı kurban kesimi için yurt dışı kurban bağış belgesini imzalayan Vali Pehlivan, bu bağışların hayırlara vesile olmasını diledi.

        Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı’nın 26 yıldır ortaklaşa düzenlediği “Vekâletle Kurban Kesim Programı” kapsamında İslami usullere uygun kesilen kurbanlar yurt içinde 280 il ve ilçe yurt dışında ise 145 ülkenin 436 bölgesinde muhtaçlara ulaştırılıyor.

        “ Vali Pehlivan gece nöbetinde olan güvenlik ve sağlık kurumlarında denetlemelerde bulundu”

        Vali Ali Hamza Pehlivan İl Emniyet Müdürlüğü yol kontrol noktaları, muhabere birimi, Polis Merkezi ve Bayburt Devlet Hastanesi Acil Servisinde denetlemelerde bulundu.

        Gece saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü birimlerini ziyaret eden Vali Pehlivan görev başındaki polislerden bilgiler aldı.

        Vali Pehlivan ziyareti sırasında kendi koduyla telsiz çevriminde bulunarak kontrol noktaları ve ekiplerden durum raporu istedi. Çevrime katılanların durumun normal olduğunu rapor etmesi üzerine teşekkür eden Vali Pehlivan ekiplere güvenlik ve asayiş görevlerinin azami hassasiyet gerektirdiğini belirterek başarı ve kolaylıklar diledi.

        Vali Pehlivan daha sonra Bayburt Devlet Hastanesi Acil Servisi’ni ziyaret etti. Tedavi için bekleyenler ile gözlem odalarında bulunan hastalara geçmiş olsun dileklerini bildiren Vali Pehlivan nöbetçi hekimlerden bilgiler aldı. Acil servisteki hasta yakınlarıyla da bir süre sohbet eden Vali Pehlivan, nöbetçi personele görevlerinin hayati öneme haiz olduğunu belirterek başarı ve kolaylıklar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa