Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Almanya merkezli ByBurt69 markası ile piyasada yer alan Türk içecek firması AnZentrum, Bayburtspor’a forma sponsoru oldu.

        Almanya Merkezli Türk içecek firması AnZentrum’un sahibi Muhammet Karaoğlu ile sponsorluk konusunda varılan mutabakata göre 20182019 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek Bayburt İl Özel İdare Spor Kulübü’nün formalarında AnZentrum göğüs reklamı yer alacak.

        Vali Pehlivan, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak ile birlikte ziyaretine gelen Yönetim Kurulu Başkanı Bayburtlu Muhammet Karaoğlu ile Müşteri İlişkileri Yöneticisi Tunahan Karaoğlu’na Bayburtspor’a verecekleri desteklerinden ötürü teşekkür etti.

        Yurtdışında yaşayan gurbetçiler olarak söz konusu Bayburt olduğunda ellerinden gelen desteği sunmaya her zaman hazır olduklarını ifade eden Başkan Karaoğlu ise Vali Pehlivan’a yakın ilgilerinden ötürü teşekkür etti.

        Vali Pehlivan bir süre makamında görüştüğü AnZentrum Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Karaoğlu ile Müşteri İlişkileri Yöneticisi Tunahan Karaoğlu’na ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa