Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydıntepe Yaylasındaki Sosyal Tesisler ve Yayla Cami’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

        Aydıntepe Belediyesi tarafından Turizme dayalı olarak yaptırılan Aydıntepe Yayla Cami ve Sosyal tesislerin açılışı gerçekleştirildi.

        Açılışa Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Garnizon Komutanı Albay Davut Balibaşa’nın yanı sıra çok sayıda vatandaş ve orda bulunan misafirler katıldı.

        Böyle güzel bir tesisi Aydıntepe İlçesine yaylasına kazandıran Aydıntepe Belediyesine başta Belediye Başkanı Haşim Şentürk olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade eden Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan,"Bu tesislerin Bayburt ili ve Aydıntepe İlçesinin turizminin gelişiminde hayırlar getirmesini dilerim" dedi

        Açılışın yapımının ardından Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ve beraberindeki heyet yapılan sosyal tesisleri ve Yayla Camiyi gezip Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk ten bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa