Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

        Başkan Memiş yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: ““15 Temmuz 2016’da milletimiz Dünya tarihinde belki de ilk kez, hain bir darbe girişimini çıplak elleri ile durdurarak bir kahramanlık sergiledi ve eşsiz bir zafer kazandı. 15 Temmuz, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla elinde ay yıldızlı bayrakla meydanlara koşan her vatan evladının uğrunda ölümü göze aldığı milli değerlerimizi, demokrasimizi, birliğimizi ve bağımsızlığımızı ebedileştiren bir simgedir.

        Bu karanlık gece milletimizin tarihte yaşadığı en yıkıcı ve en tehlikeli saldırı olarak hala hafızalardaki tazeliğini korumaktadır. Darbecilerin ihanet planını ters yüz eden aziz milletimiz, hür ve bağımsız yaşama iradesini bir kez daha bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz akşamı ülkeyi ele geçirmek isteyen silahlı canilere, tanklara, uçaklara karşı canını siper ederek tarihin akışını değiştiren milletimiz, bugünü hafızalara 'milli direniş destanı' olarak kazımayı başarmıştır.

        Bu vesile ile hain kalkışma gecesi canını vatanı için siper ederek kendini bilmez FETÖ cü lere geçit vermeyen şehitlerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Gazilerimize ise hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler vermesini yüce rabbimizden niyaz ediyorum. Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa