Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman’da hemzemin geçitten karşıya geçmek isteyen yaşlı adam, trenin altında kalarak feci şekilde can verdi.

        Edinilen bilgilere göre, kaza Huzur Mahallesi Doğuş Caddesi'nde yaşandı. 70 yaşındaki Hüseyin Kündeş, hemzemin geçitten geçmek isterken trenin altında kaldı. Metrelerce sürüklenen Kündeş, feci şekilde can verdi.

        Mahalle sakinlerinden İsmail Pınar, “Gecen yıl aynı noktada bir çocuğu yine tren altına aldı ve yine aynı yerde yine yaşlı bir adamı tren ezdi geçti. Tren hız limiti 100’ün üzerindedir. Tren raylarına istinat duvarı yapılmış ama müteahhit yarıda bırakmış. 70 yaşındaki yaşlı adam yolun karşısına geçmek isterken trenin altında kalıyor. Bu yerde hemzemin geçit bulunmamaktadır. Tren çok süratli geliyor, süratli gelen trenin önünde kimse duramaz. Tren raylarının karşısında okul bulunmakta, günde 300 öğrenci velisi çocukları ile birlikte tren raylarının üstünden okula gidiyorlar. Bu büyük bir sorundur. Bu sorunun çözülmesi lazımdır. Batman bütün yetkililerine sesleniyorum ya bu sorunu çözün ya da biz tren raylarının üstünde oturma eylemi yapıp, bu tren burada hizmet yapmayacaktır” dedi.

        Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa