Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman’ın Sason ilçesine yeni atanan Kaymakam Abdullah Özadalı, Spor Lisesi yerleşmeyi başaran öğrencileri ödüllendirdi.

        Batman’ın Sason ilçesine yeni atanan Kaymakam Abdullah Özadalı, Spor Lisesi yerleşmeyi başaran öğrencileri ödüllendirdi. Kaymakam Özadalı, Spor okulu sınavlarında başarılı olan öğrencileri kaymakam makamında ağırladı. Sason Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Eşref Çelik, "Sason Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün destekleri ile 6 antrenör eşliğinde Spor Lisesi Yetenek Sınavlarında başarılı olan öğrencileri Kaymakam Abdullah Özadalı makamında ağırladı. Hedefimiz yetenekli gençlerimizi istedikleri liselere yerleştirmektir. Kaymakam Abdullah Özadalı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa