Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN'ın Sason ilçesinde, köyden çaldığı araç ve kalaşnikof tüfek ile kaçan Mehmet Barış (25), jandarma ile girdiği çatışmada yaşamını yitirdi. Barış'ın akli dengesinin yerinde olmadığı ve daha önce bir örgüte katılmak üzere gittiği Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yakalandığı iddia edildi.

        Sason ilçesine bağlı Sarıyayla köyünde Mehmet Barış, saat 16.00 sıralarında, köyden çaldığı araç ve kalaşnikof tüfek ile kaçtı. İhbar üzerine harekete geçen jandarma, Barış'ı bulmak için çalışma başlattı. Kırsal alanda bulunan Mehmet Barış ile jandarma arasında çatışma çıktı. Çatışma sırasında Barış, yaşımını yitirdi. Mehmet Barış'ın akli dengesinin yerinde olmadığı ve daha önce bir örgüte katılmak üzere gittiği Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yakalandığı iddia edildi.

        Jandarma ekipleri, Mehmet Barış'ın çaldığı kalaşnikof tüfek ve 2 şarjör ve aracın sahibini belirlemek için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa