Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'ın Gercüş ilçesine Bağlı Kırkat köyü mevkinde kamyonet ile motosiklet çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

        Kaza, saat 08:00 sıralarında Gercüş ilçesine bağlı kırkat köy karakolu mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 07 GMD 64 plakalı kamyonet ile Habip Işık'ın kullandığı 72 AAB 857 motosikletle çarpıştı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü ve motosiklette bulunan kardeşi Eyüp Işık ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince yaralılar Gercüş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan kardeşler Habip ile Eyüp Işık Batman Bölge Devlet Hastanesine sevk edildi.

        Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa