Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman Üniversitesi (BÜ) personeli ve öğrencileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Muş Malazgirt’te gerçekleştirilen Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 anma programı ve Malazgirt Zaferi’nin 947. yıl dönümü kutlamalarına katıldı.

        Malazgirt’te düzenlen Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 anma programı ve Malazgirt Zaferi’nin 947. yıl dönümü kutlamalarına katılan BÜ yönetici ve öğrencileri, etkinliğin ardından kente döndü. Tüm milletin 1071 Malazgirt Zaferi’ni kutlayan Batman Üniversitesi Rektörü Aydın Durmuş, üniversite olarak kendilerinin de bu güzel manevi ikilimi ve Malazgirt ruhunu yaşamaları için bir grup personel ve öğrenciyi kutlamaya gönderdiklerini söyledi. Rektör Durmuş, "Malazgirt ruhu ile aziz milletimiz, birlik ve beraberliğimize, istikrar ve huzurumuza kasteden her türlü tehdidi dün olduğu gibi bugün de bertaraf edecektir. Ülkemize açılan ekonomik savaşı, döviz savaşını yüce milletimizin Malazgirt ruhu ile hakkından gelerek vatanını daha da sahiplenerek yenecektir. Malazgirt Zaferi’nin 947. yıl dönümünde başta büyük büyük hakanımız Sultan Alparslan olmak üzere kanlarıyla destan yazan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor ve yüce milletimizin 1071 Malazgirt Zaferi'ni tebrik ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa