Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'ın Sason ilçesinde Şehit Yakınları Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, İlçe Belediye Başkanı Cuma Uçar’ı makamında ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi.

        Sason Şehit Yakınları Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerini makamında kabul eden Uçar, dernek yöneticileri ile birlikte daime dayanışma içerisinde olacaklarını söyledi.

        Başkan Uçar’ın kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetini dile getiren Sason Şehit Yakınları Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutalip Çelik de dernek olarak Uçar'a nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Çelik, "Başkanımız bizlerle daima dayanışmada olacağını belirtti. Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan dernek lokalimiz için de bir adet klima hediye etti. Belediye Başkanımız Uçar'a jestinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa