Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN'da, önceki gün eşi Bilal Oğur (30) tarafından başına tabancayla ateş edilerek ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren Kübra Oğur (26), yakınları tarafından ağıtlarla toprağa verildi.

        Merkez Pınarbaşı Mahallesi Sevgi Caddesi'nde geçen Çarşamba günü, 1 çocuk annesi Kübra Oğur ile eşi Bilal Oğur arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma sırasında Bilal Oğur üzerindeki tabancayla Kübra Oğur'un başına ateş ettikten sonra aynı silahla intihar etti. Bilal Oğur, önceki gün Taşlıdere köy mezarlığında toprağa verilirken, ağır yaralanan Kübra Oğur ise Batman'da özel bir hastaneye kaldırıldı. Merminin beynine isabet ettiği belirlenen Kübra Oğur, makineye bağlanarak tedavi altına alındı. Ancak, Kübra Oğur dün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

        Kübra Oğur'un cenazesi, dün akşam saatlerinde Batman Asri Mezarlığı'nda ağıtlarla toprağa verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa