Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman’da dün sabah eşi tarafından başından vurularak ağır yaralanan Kübra Oğur tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

        Olay, dün sabah Pınarbaşı Mahallesi Sevgi Caddesi'nde meydana geldi. Özel bir rehabilitasyon merkezinde çalışan 1 çocuk annesi 24 yaşındaki Kübra Oğur, 9 yıllık evliliğini bitirmek istiyordu. Eşi Bilal Oğur’dan (35) boşanmak istediği için kocası tarafından başından silahla vurulan Kübra Oğur, bir hafta önce babaevine dönmüştü. Genç kadının daha önce 3 kez koruma talep ettiği iddia edilirken, emniyet yetkilileri ise Oğur’un kocası hakkında şikayette bulunduğunu ancak koruma talebinde bulunmadığını söyledi. Sabah işe gittiği sırada kocası Bilal Oğur tarafından başından vurulan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kübra Oğur yaşamını yitirdi. Kübra Oğur’un cenazesi Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa