Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman’ın Sason ilçesinde Sezgin Baran’a ait 3 katlı toprak evde çıkan yangında ev çöktü. Bir saatte bütün birikiminin yok olduğunu söyleyen Baran, yetkililerden yardım istedi.

        Olay, Sason ilçesi Zafer Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sezgin Baran’a ait taş ve ahşap malzemeden yapılı 3 katlı binanın 2’nci katında yangın çıktı. Kısa sürede diğer katlara da sıçrayan yangını görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında 3 katlı ev çökerken, güvenlik korucularının da yardımıyla devam eden yangın söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangını gözyaşları içerisinde izleyen ev sahibi Sezgin Baran, 1 saat içerisinde bütün birikiminin yok olduğunu söyledi.

        Evli ve 3 çocuk babası olan Baran, yetkililerden yardım talebinde bulunarak, “Ben görevde olduğum esnada henüz neden çıktığını bilmediğim yangın, ilk olarak 3 katlı olan evimin orta katında çıktı. Çok hızlı bir şekilde bütün katı saran alevler, kısa sürede diğer katlara sıçradı. Alt katı hayvanlarım için barınak ve hayvan yiyeceği deposu olarak kullanıyordum. Ambarda 80 çuval buğdayım ve hayvanlarım için kışlık yiyecek olarak depoladığım 10 ton samanım yandı. Evden hiçbir şey kurtaramadım. Ev yapacak maddi durumum yok. Geceyi dışarıda geçirdik. Eşim ve çocuklarım çok üzgün” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa